Bliv blå spejder

Bliv blå spejder

Ønsker du eller dit barn at blive spejder, så kontakt venteliste [at] hjalte [dot] dk. Vi finder ud af hvor du hører til, og giver dig information om hvor og hvornår du kan starte.

Venteliste

Vi tager nye spejdere ind efter sommerferien og i januar. Vi tager fra ventelisten, og fylder op i de årgange, der er plads i, efter ancinitet på venteliste. Vi har i øjeblikket meget lange ventelister i enkelte årgange. Hvis du ønsker optagelse i gruppen skal det foregå via vores venteliste. Kontakt ventelisten via venteliste [at] hjalte [dot] dk, oplys barnets fulde navn, adresse, mobil/telefon nr. email, barnets alder og startår i skole.

Økonomi

Som spejder i Hjalte Gruppe skal man betale et årligt kontingent og derudover betales der for deltagelse i ture og større arrangementer.

Kontingent

Det årlige kontingent er for 2013-

  • Mikrobe: kr. 400,-
  • Alle andre grene: kr. 900,-

Pris for ture og andre arrangementer

For deltagelse på større arrangementer og ture betales der pr. gang. En typisk weekendtur koster omkring 150,- og en uges sommerlejr lige under 1.000 kr. Tropsspejdernes udenlandsture koster typisk lidt mere og en sommerlejr til fx England kan godt koste 2-4.000 kr. afhængig af hvor mange penge spejderne har held til at tjene op til lejren på forskelligt arbejde. Fælles korpslige lejre kan koste omkring 3.000 kr.

Betaling for arrangementer og ture foregår typisk via denne hjemmeside og med Dankort-betaling.