Nyheder

Grupperådsmøde 27. februar

Hjalte gruppe indbyder forældre, ledere og spejdere til Grupperådsmøde 2018 tirsdag den 27/2-18 kl 19.00 – 20.15
i Spejderhytten på Havnevej 40. Et grupperådsmøde er som en generalforsamling i andre foreninger. Stedet hvor vi hører og godkender årsberetninger, budgetter og regnskaber, fastsætter kontingent mv.

Desuden vælges der medlemmer til bestyrelsen, ganske som man kender det fra almindelige generalforsamlinger i andre foreninger. Kom og hør den korte og sprøde udgave af hvad der er sket i Hjalte Gruppe i året der gik, og hvad planerne er for det kommende år. Vis din interesse for det spændende arbejde alle de frivillige ledere laver for vores børn hele året ved at møde op og give dit besyv med. Vi bliver så glade hvis lige netop du kommer :-)

Og har du lyst til at være med i det lille fællesskab der er sammen om at skabe gode vilkår for at ledere og spejdere kan trives i gruppen, så kan du stille op til bestyrelsen også. Der er plads til et par nye medlemmer i de kommende bestyrelsesår, og møderne er et effektivt tilløbsstykke, hvor du med en overkommelig indsats kan gøre en kæmpe forskel :-)