Kalender

Vandredag

Dato: 
Lør, 25.10.2014

Så er dagen kommet hvor du skal tage dine vandrestøvler på, dine spejderkammarater i hånden og komme ud på en udfordrende vandretur. På dagen vil det være muligt at gå de officielle 5, 10, 20, 30, 50, 75 og 100 kilometer.

For at komme til tilmeldingen, hvor der også er yderlige informationer omkring arrangementet, så tryk på den grønne knap - Tilmeld.

Alle ruterne starter på Havnevej (med undtagelse af 30 kilometers ruterne) og slutter af med aftensmad i Gildehuset ved Folkeparken (Sankt Agnes 2B - 4000 Roskilde).

I skal selvfølgelig sørge for ordentligt fodtøj at gå i og skal derudover medbringe tøj efter vejret, madpakke (på de ruter der starter før frokost) og drikkedunk. Derudover vil det være en rigtig god ide at sørge for reflekser på tøjet, især for dem der skal gå, mens det er mørkt.

Der er kort over ruterne. PDF filerne er beregnet til, at man skriver dem ud inden afgang og så skal man sørge for at have dem med i vandtæt indpakning. 30 km ruten har km-markeringer, som tæller op fra 0 km. 50 km tæller omvendt ned til 0 km.

Dem der er markeret med "Google Earth", kan åbnes i Google Earth. Så kan man tage på den flotteste virtuelle flyvetur gennem hele landskabet. Hvis man bare ikke kan vente :-)