Bliv leder

Bliv leder

Bliv leder hos Hjalte Gruppe!

Kan du lide at være ude i naturen? Lyder friluftsliv, fællesskab og udfordringer som noget for dig? Og har du mod på at gøre en forskel i børn og unges liv?

Spejder er populært blandt børn og unge, og det betyder, at vi hos Hjalte Gruppe løbende er på jagt efter nye ledere. Som spejderleder er du frivillig, men udregnet i gode oplevelser får du et af de bedst betalte lederjob i verden. 

Lige nu har vi ikke et bestemt behov i nogen gren (aldersgruppe), men det betyder ikke at vi ikke har brug for nye ledere. Du vil få muligheden for at prøve at være leder i de forskellige grene for at finde ud af hvilken gren, der passer dig bedst. 

Du har også mulighed for at melde dig til at være med til ad-hoc opgaver, og mindre opgaver, som ikke kræver at man er fast leder hver uge. Kontakt os for at høre mere. 

Hvem er vi?

Vi er en engageret og herlig spejdergruppe i Hjalte Gruppe med omkring 150 spejdere fra børnehavealderen og der op ad, der holder til ved havnen i Roskilde (Havnevej 40).

Dertil er vi en flok engagerede ledere i forskellige aldre og med forskellig baggrund. Fælles for os er, at vi kan lide at være ude i naturen, at udfordre og udvikle børn og unge samt at have det sjovt sammen.

Skal jeg have været spejder for at være med?

Nej, du behøver hverken have det sorte bælte i friluftsliv eller være ekspert i madlavning på Trangia for at være med. Vi andre ledere skal nok hjælpe dig godt i gang.

Har du mod på at give børn og unge en god oplevelse, og indgå i et fællesskab, er det alt rigeligt.

Du vokser også

Som spejderleder udfordrer du mange sider af dig selv. Du lærer om friluftsliv og naturen. Du udfordres kreativt, når et spejderløb skal laves med zombie-tema, eller spejderhytten omdannes til rumstation.

Du bliver sej til projektledelse, når du er med til at planlægge sommerlejre, weekendture og andre større og mindre projekter. Og ikke mindst vokser du af at se spejderne udvikle sig.

Hvor kan jeg høre mere?

Synes du, det lyder spændende, kan du høre mere hos gruppeleder på gl [at] hjalte [dot] dk 

Venlige hilsener og på gensyn,
Lederne i Hjalte Gruppe